Круглий стіл Великоновосілківської райдержадміністрації з питань державної підтримки житлового будівництва

14 лютого в залі засідань Великоновосілківської райдержадміністрації проведено засідання круглого столу з питань державної підтримки житлового будівництва та кредитування .

В заході взяли участь голова Великоновосілківської райдержадміністрації Анатолій НЕМЧЕНКО, голова Великоновосілківської районної ради Сергій КИРИЛОВ, директор Донецького регіонального управління Держмолодьжитла Микола ЗАЄЦЬ, селищний та сільські голови, керівники установ та організацій, районних відділень міністерств і центральних органів виконавчої влади, начальники структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники сільськогосподарських підприємств, учасники антитерористичної операції, внутрішньо переміщені особи. 

Ірина ГУКОВА, керуючий відділенням Філії Донецького обласного управління АТ «Ощадбанк»,  розповіла про кредитування клієнтів за програмою «Доступні кредити 5-7-9%»

Директор Донецького регіонального управління Держмолодьжитла Микола ЗАЄЦЬ розповів про діючі державні програми: «Доступне житло» та «Кредит з статутного капіталу» за підтримку ДСФУ «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву». Представив  Презентацію програм «Доступне житло" та "Кредитування за рахунок статутного капіталу».

Учасники круглого столу  розглянули подальші шляхи впровадження житлових програм за підтримки Держмолодьжитла у Великоновосілківському районі.