НА ДОНЕЧЧИНІ ВИВЧАЮТЬ МОЖЛИВОСТІ РОЗРОБКИ ЖИТЛОВИХ ПРОГРАМ СПІЛЬНО З ДЕРЖМОЛОДЬЖИТЛОМ

18 березня в центральному офісі Держмолодьжитла відбулася зустріч голови правління установи Сергія Комнатного і заступника голови правління Фонду Ельвіри Левченко із першим заступником Курахівського міського голови (Донецька область) Романом Романцем.

Йшлося про перспективи розробки житлової програми для мешканців Курахівської ОТГ, у тому числі й для внутрішньо переміщених осіб, які мешкають на території громади. На Донеччині жваво цікавляться напрацьованим у різних регіонах країни досвідом Держмолодьжитла в спільній з органами місцевої влади розробці таких програм.

- Лідери місцевого самоврядування перебувають найближче до людей, і кому, як не їм, точно знати потреби своїх земляків, - підкреслив Сергій Комнатний, - Говорити гаслами у місцевої влади не вийде: щодня зустрічаючись із людьми на вулицях своїх міст і сіл, вони повинні прямо дивитися їм у вічі. Це значить – необхідно давати результат роботи. І Держмолодьжитло залишається надійним та перевіреним практикою партнером територіальних громад у забезпеченні українців власним житлом на пільгових умовах.