Про житло для мешканців Донбасу – з головою Донецької ОДА

 

   24.10.2018 голова правління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Сергій Комнатний, заступник голови правління Фонду Ельвіра Левченко і директор регіонального управління Держмолодьжитла Микола Заєць зустрілися з головою Донецької обласної державної адміністрації Олександром Куцем і першим заступником голови ОДА Євгеном Вілінським.Обговорювався існуючий стан і перспективи забезпечення житлом мешканців Донецької області за підтримки державної та місцевої влади.

 

     Сергій Комнатний поінформував про готовність Фонду до відновлення роботи державної програми «Доступне житло» у 2018 році. Зокрема, для надання мешканцям Донеччини безповоротної державної підтримки для будівництва (придбання) власного житла Донецькому регіональному управлінню Держмолодьжитла передбачено виділити майже 10 млн грн. Завдання Держмолодьжитла – оперативно і прозоро освоїти виділені з державного бюджету кошти й забезпечити громадян житлом у межах передбачених на цей рік асигнувань, наголосив керівник Фонду.

 

   Також на зустрічі йшлося про перспективу ухвалення Комплексної обласної програми забезпечення житлом мешканців Донецької області. Учасники розмови триматимуть це питання під  постійним контролем.