ТЕРМІНОВО ЗАПРОШУЄМО КАНДИДАТІВ – УЧАСНИКІВ АТО (ООС) ТА ВПО

 

Звертаємось до усіх кандидатів – учасників АТО (ООС) та ВПО, які подали заяви про намір отримати кредит на придбання житла під 3% річних!

На Донецьку область для надання кредитів виділено:

- для учасників АТО (ООС) – 2 740 000,00 грн.,

- для внутрішньо переміщених осіб – 3 220  000,00 грн.

Через недостатню кількість потенційних об’єктів кредитування — квартир у багатоквартирних житлових будинках або одноквартирних житлових будинків, які прийняті в експлуатацію не більше ніж 25 років тому чи реконструйовано не більше ніж 15 років тому, та відповідають нормативам за граничною площею та вартістю, розташованих на території Донецької області, перші 15 кандидатів за списками АТО (ООС) та ВПО відповідно не надали достатньої кількості заяв про намір отримати кредит.

Враховуючи наближення кінця бюджетного року та терміни погодження документів комісією Мінрегіону та проходження коштів через органи Державної казначейської служби України ми з Вами маємо лише 2 доби на опрацювання цих залишків!

Таким чином, у кандидатів за номерами з 16 і до кінця списків є можливість скористатися Програмою кредитування за умови наявності у них потенційних житлових об’єктів, які відповідають вимогам Програми та повного пакету необхідних документів.

ВАЖЛИВО!  Потенційні об’єкти кредитування, а саме: квартири у багатоквартирних житлових будинках або одноквартирні житлові будинки, які прийняті в експлуатацію не більше ніж 25 років тому чи реконструйовано не більше ніж 15 років тому (це потрібно підтвердити документально), та відповідають нормативам за граничною площею, розташовані на території Донецької області.

Подати до Донецького регіонального управління ЗАЯВУ про надання пільгового довгострокового державного кредиту на придбання житла в строк до 20.12.2019.

Звертаємо увагу, що заяви будуть розглядатися без врахування черговості у списках, але рішення про надання кредиту буде прийматися виключно в порядку черговості першим за номерами кандидатам, які вичерпають виділені на відповідну чергу загальну суму коштів. Після цього прийом заяв буде завершено.

Для отримання пільгового довгострокового державного кредиту Вам необхідно ОСОБИСТО (у разі звернення уповноваженої особи, надати документ, що підтверджує повноваження діяти від імені кандидата) подати до Донецького регіонального управління ЗАЯВУ про надання пільгового довгострокового державного кредиту на придбання житла:                                        

                       

Заява про надання кредиту для сім’ї з однієї особи (одинока особа)

Заява про надання кредиту для сім’ї з двох та більше осіб

 

ДОКУМЕНТИ, ЯКІ НЕОБХІДНО ПОДАТИ:

 

Перелік документів, які додаються до заяви про надання кредиту для сім’ї з однієї особи (одинока особа) 

Перелік документів, які додаються до заяви про надання кредиту для сім’ї з двох та більше осіб

 

 

ВАЖЛИВО!!!

Під час подання заяви громадяни повинні пред’явити паспорт та інші документи, копії яких додаються до заяви про надання пільгового довгострокового державного кредиту на придбання житла.

БУДЬ-ЛАСКА, ПОВІДОМТЕ НАС, якщо Ви заздалегідь знаєте, що з якихось причин НЕ БУДЕТЕ отримувати пільговий довгостроковий державний кредит на придбання житла.

З ПОРЯДКОМ використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання пільгового довгострокового державного кредиту внутрішньо переміщеним особам, учасникам проведення антитерористичної операції (АТО) та/або учасникам проведення операції Об’єднаних сил (ООС) на придбання житла затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 27 листопада 2019 р. №980 ознайомитись можливо за посиланням:Урядовий портал

 18.12.2019